Especialistes en Joomla i Wordpress: Hosting, disseny, manteniment, programació...

Tot per la teva web

Registra el teu domini

Webs gratuïtes en Wordpress

El servei professional de hosting d'InFoAL Serveis inclou SOFTACULOUS.

SOFTACULOUS és un sistema que permet als clients instal·lar una web Wordpress en pocs minuts en el seu domini i sense coneixements tècnics.

Wordpress és el gestor de continguts web més utilitzat del món, i un dels més fàcils i versàtils.
Gràcies a Wordpress, qualsevol poc crear la seva pròpia pàgina web, triar un disseny entre milers de plantilles predefinides, i entrar fàcilment els seus textos i imatges.

Tots els Plans de Hosting CMS, inclouen aquest servei:

taulapreus

 

 

Per instal·lar la vostra web, només heu d'accedir al vostre panell de control cPanel, i un cop dins, fer click a la icona "Softaculous Apps Installer"

 Captura de pantalla 2019 01 17 a las 8.21.23

 

Tot seguit us apareixerà l'Assistent de Instal·lació de Softaculous. El primer pas consisteix en triar quin dels gestors de continguts disponibles desitgeu. El més habitual és Wordpress:

Captura de pantalla 2019 01 09 a las 12.33.08

 

Tot seguit, l'assistent us demanarà una serie de dades: el títol de la vostra nova web, la contrasenya d'administrador, el vostre email, etc...

Captura de pantalla 2019 01 09 a las 12.33.50

 

i en pocs segons ja tindreu operativa la vostra nova pàgina web en Wordpress:

 Gutenberg editorpp w1600 h800

 

A partir d'aquí ja podeu accedir a l'apartat d'administració de la vostra pàgina web amb la contrasenya que heu triat en l'assistent anterior, i començar a entrar textos i imatges a la vostra nova web Wordpress.

A internet podreu trobar milers de video tutorials que us permetran aprendre administrar el vostre Wordpress per treure-li tot el suc.

Si no disposeu del temps o els coneixements, o voleu obtenir un resultat més professional, podeu contractar els serveis del nostre equip de dissenyadors.

Webs Professionals

Botigues Online

Grans Projectes

caenfrderues